Back

Om oss

Komplett leverantör inom
service, montage och
processhjälp

Hos Wermlands Mekaniska Werkstad sitter kunden i högsätet.

Våra medarbetare är den avgörande skillnaden mellan ett väl och ett mindre väl utfört arbete. Därför prioriterar vi alltid en god jobbatmosfär, där alla trivs och har bästa förutsättning att lösa sina uppgifter.

Nöjda och kompetenta medarbetare ger nöjda kunder!

Inom WMW-koncernen är vi alla professionella i våra roller. Vi hjälper varandra för att hjälpa kunden. Vi uppmuntrar och välkomnar alltid feedback och strävar ständigt mot att bli bättre.

WMW – industrins trygga go-to partner

Wermlands Mekaniska Werkstad bildades 2021 då Stefan Ragnarsson sett behovet av en pålitlig industripartner med kompetens att ta sig an alla slags uppdrag inom industrin.

Under resans gång träffar han Lennart Källén som tidigt inser potentialen i WMW och tar med partnern Lennart Börjesson i projektet. Man förvärvar verksamheter med erkänt gott rykte och kompletterar saknade kompetensområden med inhyrda specialister.

Syftet är att erbjuda kunder en enskild leverantör av service, processhjälp, montage samt tillverkning av reservdelar, med tillgång till ett nätverk underkonsulter som snabbt kliver in och stöttar kunden vid problem och utmaningar.

Företagsnamnet leker med de historiska vingslagen från gamla Karlstads Mekaniska Werkstad, som var en viktig aktör inom skogsindustrin.

Policys

Alkohol- och drogpolicy WMW
Arbetsmiljöpolicy WMW
Hållbarhetspolicy WMW
Jämställdhetspolicy WMW
Miljöpolicy WMW
Kvalitetspolicy WMW
Uppförandekod WMW
Personuppgiftspolicy WMW

Slå oss
en signal!

Vi är processindustrins problemlösare och go-to partner för alla typer av projekt. Ring eller mejla oss och få rätsida på dina frågor om hur vi kan stötta och erbjuda lösningar åt ditt företag.

Vi använder kakor för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Cookiepolicy