Back

Jobba hos oss

Vill du bli en
viktig spelare i vårt lag?

Vi servar merparten av maskinerna inom pappers- och massaindustrin. Våra arbetsteam är rustade och utbildade att klara det mesta inom service- och underhållsarbete i fabriksmiljö.

Vad kan jag jobba med?

Vi jobbar med underhåll och montage av maskiner i tung industri, men även tillverkning av både reservdelar och utrustning till fabrikerna. Vi arbetar ibland som specialister inom vissa områden, till exempel lagerspecialist, svetsare, maskinbearbetare men jobbar även som mekaniker med många olika uppgifter hos kund.

Fördelarna med att jobba hos oss

Vi jobbar både i våra egna verkstäder och ute hos kunden. Arbetet blir aldrig enformigt och du lär dig mycket olika saker när du jobbar hos oss. Du har stor frihet att fatta beslut och planera ditt arbete tillsammans med kunden. Vi ordnar med jämna mellanrum personalaktiviteter för att har roligt tillsammans även utanför jobbet. Hos WMW är du en viktig spelare i laget.

Ett starkt team

Inom WMW samarbetar vi mellan företagen; Industri Mekano, EFO och Allians. Vi har daglig kontakt och hjälper varandra vid både planerade och oplanerade händelser. Vi har högt i tak, bra stämning och finns som hjälp till varandra.

Arbeta över hela världen

Då vi har kunder över hela världen innebär det ibland att vi får åka ut till kunden utomlands och hjälpa till med deras problem och utmaningar. Då åker vi dit som specialister eller i teamet som mekaniker.

Söker du en praktikplats?

Visst låter WMW som en fantastisk arbetsplats att ha sin praktik på? Tveka inte att skicka ett meddelande till oss om du är intresserad av att spendera din LIA/praktik hos oss!

Examensjobb & sommarjobb?

Är det dags för examensjobb eller är du ute efter ett roligt och givande sommarjobb? Tveka inte att kontakta oss!

Vi använder kakor för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Cookiepolicy