Back

Våra företag

EFO International AB

EFO International AB är ett av våra företag verksamma inom mekanisk verkstadsindustri. De är specialiserade på installation, montering, reparation och översyn av begagnade raffinör- och defibröranläggningar.

Kan dessutom tillverka reservdelar till de maskiner de underhåller och levererar till kunder världen över.

Industri Mekano i Grums AB

Totalentreprenör med 30 års erfarenhet av underhåll, service, montage samt flytt av maskiner och utrustning inom verkstads- och processindustrin. Med egna montageledare och egen utrustning tar de med hög kompetens totalansvar för uppdrag av alla storlekar. Verkar även som inhyrd arbetsledning och / eller arbetskraft i samarbete med andra aktörer.

Specialutrustad verkstad för renovering av skruvar till både skruvpressar och skruvtransportörer. Utför även renovering på plats hos kunden.

Allians i Värmland AB

Företagets verksamhet vilar på två ben: bemanning av industripersonal samt service och montage.

Inom industripersonal erbjuds arbetsledning till service- och montageuppdrag och för verkstadsresurser svetsare, svarvare, fräsare, reparatörer, kvalificerade montörer med mera.

Inom service och montage utförs underhåll och montage för tyngre industri, både under egen flagg och i samarbete med maskinleverantörer.

Har flertal team med kompetens och utrustning att lösa de flesta uppgifter. Erbjuder kort inställelsetid för akut inkommande arbeten, med möjlighet att snabbt utöka insatserna.

Slå oss
en signal!

Vi är processindustrins problemlösare och go-to partner för alla typer av projekt. Ring eller mejla oss och få rätsida på dina frågor om hur vi kan stötta och erbjuda lösningar åt ditt företag.

Vi använder kakor för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Cookiepolicy