Back

WMW förvärvar samtliga aktier i Karlstad Metallisering

Pressmeddelande WMW AB

 

Den 3 maj 2023 förvärvade WMW AB samtliga aktier i Karlstad Metallisering AB (KMAB). Detta är nästa steg i vårt bygge av ett större företagskluster för industriservice, underhåll och industrimontage lokaliserat i Värmland.
Ägarna för WMW AB har en gedigen bakgrund från skogsindustrin inom produktion, projekt och utveckling av både produktionsprocesser och utrustning.

WMW AB är verksamt inom hela segmentet från personaluthyrning, industrimontage, industriunderhåll samt övrig industriservice, primärt riktat mot papper och massa, men även övrigt inom tung industri.

Ägarbytet kommer inte påverka den dagliga verksamheten. Nyckelpersonerna kommer att fortsätta jobba kvar på KMAB och jobba tillsammans med koncernens övriga företag. Kunderna kommer därför att ha tillgång till samma kontakter och tjänster som tidigare.

– Jag ser stora möjligheter genom förvärvandet av bolaget och utveckling av företagsklustret.
Vi har ett gott samarbete mellan bolagen och tillsammans kan vi, förutom ordinarie verksamhet, anta större och mer komplexa projekt. Vår långsiktiga målsättning är att vi skall vara förstahandsvalet för både fabriker och maskinleverantörer inom maskinunderhåll och installation av ny utrustning.  Vi avser att utveckla bolaget ännu mer, både genom att växa organisatoriskt och även via nya förvärv, säger Stefan Ragnarsson, VD för WMW AB.

Karlstad Metallisering AB´s tidigare ägare Stefan Rudsberg vill tacka alla kunder och samarbetspartners för tiden som ägare av bolagen och ser fram emot att fortsätta sitt arbete som platschef på KMAB.

– Jag tror starkt på det företagsklustret och ser fram emot att arbeta tillsammans i koncernen för vidare utveckling av bolagen och möta våra kunders önskemål och behov.
säger Stefan Rudsberg.

 

 

För mer information kontakta:

Stefan Ragnarsson, VD och styrelseordförande i WMW AB: 072-581 82 66
Stefan Rudsberg, Platschef KMAB: 070-593 52 68

Vi använder kakor för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Cookiepolicy